Cercar Error

La seu del Cateb del Bages–Berguedà-Anoia, inaugura l’exposició de l’escultor català Ramon Oms

L’exposició de l’artista del Bages s’inaugura en el context de la Setmana de la Llum a Manresa.

 

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Bages-Berguedà-Anoia inaugura aquest vespre, a les seves instal·lacions de Manresa, una exposició d’escultures de l’artista manresà, Ramon Oms.

La mostra ofereix diferents escultures on la figura femenina i els nens segueixen sent els seus temes predilectes. L’escultor de Manresa sempre ha destacat per fer obres que s’hagin integrat en el paisatge i que reflecteixin un moment plàcid i poètic. Un exemple d’aquesta marca personal de l’artista Ramon Oms és l’obra “La Noia de la Plana de l’Om”, ubicada davant mateix de la delegació del Cateb a Manresa.

El Cateb s’afegeix a les propostes culturals de la setmana de la Llum

L’exposició s’inaugura en el context de la Setmana de la Llum a Manresa. Com cada 21 de febrer, la capital del Bages celebra aquesta festa tradicional plena de valors i reconeguda l’any 2009 com a un dels 10 tresors del Patrimoni Immaterial Cultural de Catalunya i d’Andorra.

La delegada de la seu del Cateb del Bages, Berguedà i L’Anoia, Conxita Pladellorens Fillol, ha afirmat: “El Cateb forma part de l’activitat econòmica, social i cultural del territori, i exposicions com aquesta ens permeten ser partícips d’uns dies d’activitats molt interessants i nostrades com son totes aquelles que s’inclouen dins la Setmana de la llum a Manresa”. 

PUBLICITAT