Cercar Error

La seu del Cateb del Maresme acull l’exposició “Bosc“ de L’Associació Sant Lluc per l’Art

L’exposició mostra obres d’Ernest Borràs i Berta Julibert en un espai ambientat per la mataronina floristeria Frèsia

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Maresme presenta l’exposició “Bosc” dels artistes Ernest Borràs i Berta Julibert, organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art. Per a preparar la mostra, la sala d’exposicions del Cateb s’ha transformat en un bosc a partir d’un interessant exercici d’ambientació dut a terme per la mataronina floristeria Frèsia, i les escultures dels artistes que han estat capaços de representar, amb les seves obres, la serenor, la dolçor, el silenci, l’eternitat i l’amor pel bosc de Dosrius (Maresme).

L’exposició que es pot gaudir a la seu del Cateb vol reconèixer i reviure el bosc d’escultures de Dosrius (un bosc públic amb escultures repartides). La mostra es podrà visitar fins al proper 25 de febrer i estarà oberta també els caps de setmana.

El Cateb, impulsor de la cultura local i promotor del patrimoni natural del Maresme

La delegació del Cateb presenta l’exposició com una manera d’impulsar la cultura del Maresme i posar en valor el patrimoni natural al gran públic: “Buscar sinergies amb institucions com l’Associació Sant Lluc per l’Art i col·laboracions amb el comerç local de Mataró, com la duta a terme amb la Floristeria Frèsia, ens permet oferir una exposició que mostra la cultura més propera i, a l’hora, com a col·legi professional, també impulsar el patrimoni natural de casa nostra”. 

La seu del Cateb del Maresme, amb Nuria Sauleda com a delegada, ubicada a la Plaça Xammar, 2 de Mataró, és la tercera més gran de les sis delegacions del Cateb a Catalunya. Aplega gairebé a 500 col·legiats i col·legiades, una xifra que suposa gairebé el 8% dels arquitectes tècnics col·legiats a tot Catalunya

PUBLICITAT