Cercar Error
Vull col·legiar-me

L’alcalde de Vilafranca del Penedès i el president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona inauguren la nova seu col·legial a l’Alt Penedès-Garraf

El nou alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, va inaugurar ahir, en el que va ser el seu primer acte com a alcalde, juntament amb el president del Cateb, Celestí Ventura, i la delegada de l'Alt Penedès-Garraf, Meritxell Bosch, la nova seu del Cateb a Vilafranca del Penedès.

Vilafranca del Penedès, 21 de juny de 2023.- El nou alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, i el president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb), Celestí Ventura, van inaugurar ahir a la tarda la nova seu del Cateb a l’Alt Penedès-Garraf. A l’acte també va assistir la delegada del col·legi en aquest territori, Meritxell Bosch.

La nova seu del Cateb està situada al carrer de Cal Bolet, 4. Disposarà d’unes instal·lacions més àmplies i modernes que facilitaran la trobada del col·lectiu dels arquitectes tècnics, millorar les condicions a l’hora d’impartir cursos de formació i també projectar el Col·legi cap als ciutadans  a l’hora de facilitar les seves consultes a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació.

Aquesta inauguració culmina el 10è aniversari de la constitució de la delegació a l’Alt Penedès-Garraf, la més jove de les sis amb les qual compta el Cateb, que es va crear l’any 2012 a partir de l’oficina de serveis creada un any abans i situada al quart pis de l’edifici de la plaça del Penedès, 3. Actualment, la delegació a l’Alt Penedès-Garraf aplega prop de 350 col·legiats i col·legiades.

PUBLICITAT