Cercar Error
Centre de documentació
Normes UNE
Al Centre de Documentació del Cateb disposeu de la possibilitat de consultar presencialment i/o en línia, totes les normes UNE publicades per AENOR
Servei exclusiu per col·legiats

En línia a través del web

El Consell General de l’Arquitectura Tècnica ha subscrit amb AENOR un accés per a tots els col·legiats, a una col·lecció de normes recollides als reglaments més significatius al sector de l’edificació.

Pots accedir a la visualització de les normes amb el DNI i el número identificatiu del Consell General d’Arquitectura Tècnica (CGATE). Si no recordeu el número de col·legiat del CGATE el podeu trobar a la vostra fitxa dins de la Oficina Virtual del Cateb.

Recorda que també pots consultar-les digitalment amb els ordinadors del Centre de Documentació a la 5a planta del Cateb.

Anar a l’Oficina Virtual del Cateb

Presencialment al Centre de Documentació

El Centre de Documentació del Cateb està subscrit a les normes UNE d’AENOR i continuarà facilitant la consulta d’aquestes a la biblioteca del Col·legi. Per evitar esperes, us recomanem que ens aviseu amb anterioritat de les normes que voleu consultar ja que AENOR ens facilita les normes en unes 24 hores.

Recordeu que podeu consultar el catàleg de normes UNE abans de sol·licitar-nos les vostres normes.

L’horari del servei és:
De dilluns a dijous de 9.00 h a 15.00 h i divendres de 9 a 14:30 h. De dilluns a dijous, de 15.00 h i fins a 17.00 h, atenció amb cita prèvia.

Si voleu contactar amb nosaltres:
Telèfon: 93 240 23 80
centredocumentacio@cateb.cat

Consultar el catàleg de normes UNE

No trobes el que estaves buscant? Tens algun suggeriment?

Demana’ns ajuda o fes-nos arribar els teus comentaris al servei de centre de documentació

Enviar la meva consulta