Cercar Error
Centre de documentació
Distintius
Continguts

Distintius de qualitat

Es mostren 1 resultats

Títol del resultat

PDF

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse finibus condimentum sem, sit amet viverra ipsum. Mauris varius nisi dignissim finibus hendrerit. Maecenas sodales metus id sem sollicitudin, in rhoncus nibh venenatis. Pellentesque posuere gravida porta.

Distintius de qualitat ambiental (Ecoetiquetes tipus I)

Es mostren 1 resultats

Portal Generador d’informes d’inspecció tècnica dels edificis (IITE)

Programa informàtic

L’informe de la inspecció tècnica dels edificis d’habitatges (ITE), descriu les característiques generals de l’edifici, on s’ha de fer constar el seu estat de conservació, i les possibles deficiències aparents constructives o funcionals que poden afectar els elements comuns, així com les propostes que s’aconsellen tècnicament per a la millora de la sostenibilitat, l’ecoeficiència, la funcionalitat i les condicions d’accessibilitat de l’edifici.

Aquest informe ITE s’elabora d’acord amb un model normalitzat que es generat amb una eina telemàtica habilitada per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya en el Portal Generador d’informes d’inspecció tècnica dels edificis (IITE).

Per accedir al portal, cal registrar-se primer i accedir-hi mitjançant la signatura digital. Es poden utilitzar tots els navegadors i s’hi pot accedir des de qualsevol navegador que estigui actiu al mercat. Disposeu d’un manual amb les instruccions per accedir a la nova versió del web. A part de tenir un certificat digital oficial vigent, els professionals que ja estiguin registrats al Portal Generador, no han de fer cap gestió per continuar accedint a l’eina.

Un tècnic no col·legiat, que treballa de manera col·laborativa amb un tècnic col·legiat, pot registrar-se a l’aplicació marcant la casella de “Col·laborador”, informant les dades del col·legi del tècnic col·legiat amb el que està col·laborant. Els tècnics col·laboradors només es poden “associar” amb un sòl tècnic col·legiat i no poden fer la signatura final de la ITE, però poden “importar/exportar” els informes de qualsevol altre persona. Si diverses persones col·laboren en la redacció d’una ITE, necessàriament cal fer l’exportació i la importació de les dades.

Distintivos de construcción

Es mostren 1 resultats

Títol del resultat

PDF

Pellentesque massa erat, varius vel purus in, porttitor eleifend massa. Sed convallis pulvinar mi quis consequat. Phasellus consequat nec eros ac malesuada.

No trobes el que necessites?

Demana ajuda a el servei d’assessoria técnica

Assessoria documental