Cercar Error
Vull col·legiar-me
Centre de documentació
Documentació d’investigació
Fons de documentació de recerca especialitzat i pensat per a l’arquitectura tècnica, on es pot consultar estudis de recerca, ponències, tesines, tesis doctorals, articles indexats, articles de divulgació, etc

Riarte

RIARTE és el repositori institucional de recerca del Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya (CGATE). Recupera, recull, registra, difon i preserva els treballs en format digital i en accés obert, derivades del treball de recerca i tècnic de l’Arquitectura Tècnica . La seva missió és donar a conèixer la producció cientificotècnica dels Arquitectes Tècnics

Enllaç a Riarte

Ajuts per a l’assistència a congressos

Per tal de fomentar la recerca, el coneixement i la investigació amb els professionals de l’arquitectura tècnica, el Cateb ha establert una linia d’ajuts per a projectes per al foment de la producció científica.

Un dels eixos és potenciar la visibilitat de la professió i la dels col·legiats, volent donar suport als qui realitzeu activitats de recerca en arquitectura tècnica mitjançant una convocatòria d’ajuts i incentius per a l’assistència a congressos als que presentin una comunicació o pòster.

Per procedir a la sol·licitud dels ajuts cal emplenar el formulari disponible.

Edificando una tesis

Grup de doctorandes de l’Escola Tècnica Superior d’Edificació de la UPM que amb aquesta iniciativa volen donar a conèixer el dia a dia en el desenvolupament de les seves tesis!
Publiquen entrades relacionades amb la tesi, el doctorat, la ciència i l’edificació, en les quals podreu comentar i aportar idees.

Enllaç al blog

Vols profunditzar en la teva carrera professional?

Demana ajuda a el servei de Centre de Documentació

Centre de Documentació