Cercar Error
Vull col·legiar-me
Centre de documentació
Documentació d’investigació
Fons de documentació especialitzat i pensat per a l’arquitectura tècnica, on es pot consultar informació per a la recerca i la investigació

Ajuts per a l’assistència a congressos

Per tal de fomentar la recerca, el coneixement i la investigació amb els professionals de l’arquitectura tècnica, el Cateb ha establert una linia d’ajuts per a projectes per al foment de la producció científica.

Un dels eixos és potenciar la visibilitat de la professió i la dels col·legiats, volent donar suport als qui realitzeu activitats de recerca en arquitectura tècnica mitjançant una convocatòria d’ajuts i incentius per a l’assistència a congressos als que presentin una comunicació o pòster.

Per procedir a la sol·licitud dels ajuts cal emplenar el formulari disponible.

Repositoris d’investigació

Els repositoris són espais on s’emmagatzema informació, institucional o temàtica, amb recursos digitals de manera que aquests poden ser accessibles i compartits a través d’Internet.

Trobareu repositoris institucionals i temàtics sobre recerca en l’àmbit de l’arquitectura tècnica.

Enllaç als repositoris

Doctorats industrials

El Pla de doctorats industrials és un programa promogut per la Generalitat de Catalunya per a fomentar el desenvolupament de projectes de recerca estratègics dins una empresa, en què el doctorand o doctoranda farà la seva formació investigadora en col·laboració amb una universitat, objecte d’una tesi doctoral.

El doctorat industrial és una manera diferent de fer una tesi, ja que es porta a terme en una empresa, orientada a les seves necessitats i problemes.

Enllaç a pàgina de doctorants industrials

Vols profunditzar en la teva carrera professional?

Demana ajuda a el servei de Centre de Documentació

Centre de Documentació