Cercar Error
Eines per treballs
Gestió de l’edifici (vida útil)
Programa de rehabilitació

Eines per fer el programa de rehabilitació
Servei exclusiu per col·legiats
Continguts

Programa de Rehabilitació en paper

Es mostren 4 resultats

Introducció al Programa de Rehabilitació

Word

La propietat d’un immoble sotmès a la inspecció tècnica de l’edifici, en el que s’hagi observat l’existència de deficiències, està obligada a aprovar un Programa de Rehabilitació, a constituir un fons de reserva específic per a respondre de les despeses que es derivin de l’execució de les obres i a promoure l’execució de les obres de rehabilitació.

El Programa de Rehabilitació s’ha d’aprovar en el termini màxim de 6 mesos, en els edificis amb deficiències qualificades com a greus i/o molt greus, i en el termini màxim d’1 any en els edificis amb deficiències qualificades com a lleus i/o importants. Aquest termini, s’inicia en el moment que la propietat rep la ITE. Aquest Programa de Rehabilitació, requereix la supervisió per part d’un arquitecte o un aparellador, arquitecte tècnic o enginyer d’edificació.

El Consell d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya CAATEEC i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya COAC, han elaborat una proposta conjunta del contingut del Programa de Rehabilitació:

Introducció al Programa de Rehabilitació.
Breu explicació del contingut, de la documentació i del procés.

Document 1. Identificació i dades prèvies

Word

Identificació de l’edifici, dades del tècnic competent que supervisa el Programa, dades resum de la ITE i dades del Certificat d’Aptitud.

Document 2. Propostes i Fases d’intervenció

Word

Proposta de fases d’intervenció, segons possibilitats econòmiques de la propietat i criteris de prioritat, per facilitar a la propietat, una visió global de les necessitats d’intervenció en el seu edifici i dels costos orientatius.

Annex. Planificació financera per fer front a les obres de rehabilitació

Word

Informació aportada per la propietat, que permet fer una planificació de les actuacions i constituir un fons de reserva específic, per fer front a les despeses necessàries per a l’execució de les obres.

Programa de Rehabilitació digital

Es mostren 1 resultats

Programa de Rehabilitació digital

Programa informàtic

El Programa de Rehabilitació en format digital és una aplicació informàtica, en català i castellà, que forma part del programa gestor de l’edifici web del Cateb. Amb la seva adquisició es pot formalitzar el Llibre de l’edifici de l’edifici existent, segons el decret autonòmic on està emplaçat l’edifici i adaptat al RD 853/2021 dels Fons “Next Generation”. Per obtenir-lo cal adquirir-lo en el següent enllaç comprant l’accés al Llibre de l’edifici existent.

Preu no col·legiat: 50,00€ + IVA
Preu col·legiat: 35,50€ + IVA

No trobes el que estaves buscant? Tens algun suggeriment ?

Demana’ns ajuda o fes-nos arribar els teus comentaris al servei de consultoria tècnica a través del canal de consultes de l’Oficina Virtual

Contactar