Cercar Error
Oci i cultura Cultura Delegació del Maresme

T’imagines la seu del Cateb al Maresme transformada en un bosc? L’Associació Sant Lluc per l’Art inaugura una nova exposició a Mataró

L’exposició mostra obres d’Ernest Borràs i Berta JuliBert en un espai ambientat per la mataronina floristeria Frèsia, fins al 8 de març.

La seu del Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Maresme presenta l’exposició “Bosc” dels artistes Ernest Borràs i Berta JuliBert, organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art. Per a preparar la mostra, la sala d’exposicions del Cateb s’ha transformat en un bosc a partir d’un interessant exercici d’ambientació dut a terme per la mataronina floristeria Frèsia, i les escultures dels artistes que han estat capaços de representar, amb les seves obres, la serenor, la dolçor, el silenci, l’eternitat i l’amor pel bosc de Dosrius (Maresme).

L’exposició que es pot gaudir a la seu del Cateb vol reconèixer i reviure el bosc d’escultures de Dosrius (un bosc públic amb escultures repartides). La mostra es podrà visitar fins al proper 8 de març i estarà oberta també els caps de setmana.

El Cateb, impulsor de la cultura local i promotor del patrimoni natural del Maresme

La delegació del Cateb presenta l’exposició com una manera d’impulsar la cultura del Maresme i posar en valor el patrimoni natural al gran públic: “Buscar sinergies amb institucions com l’Associació Sant Lluc per l’Art i col·laboracions amb el comerç local de Mataró, com la duta a terme amb la Floristeria Frèsia, ens permet oferir una exposició que mostra la cultura més propera i, a l’hora, com a col·legi professional, també impulsar el patrimoni natural de casa nostra”. 

L’exposició es podrà veure a la delegació fins al 25 de febrer, dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h, dijous, de 9 a 14 h i de 18.30 a 20.30 h, divendres, de 9 a 14 h i de 18.30 a 20.30 h, dissabtes, de 18.30 a 20.30 h, i diumenges, d’11:30 a 13:30 hores.

PUBLICITAT