Cercar Error
Oci i cultura Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Tots els trucs de com tallar un pernil per Nadal, a Manresa

Ara ve Nadal, i a la Delegació ja hem après com tallar aquell pernil que tenim per encetar.

Ara que s’acosta Nadal, l’1 de desembre, el mestre tallador, Antonio Hernández, va venir a la Delegació per ensenyar-nos com treure el màxim profit d’aquest pernil que tenim sencer i no sabem com començar-lo. Els més atrevits vàrem poder sortir a demostrar tot el que havíem après tastant el pernil acompanyat d’una copa de cava o vi blanc.

La primera part va ser la més teòrica, explicant-nos les zones de criança del porc, com es crien, com s’alimenten, les Monteras i el producte final. A la segona part, vam veure com començar el pernil, com tallar-lo, com conservar-lo i treure-li el màxim de rendiment a la peça.

Ara ja ho tenim clar! L’any vinent us podreu apuntar els que heu perdut aquesta oportunitat.

PUBLICITAT