Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional Delegació del Vallès Occidental Delegació del Vallès Oriental Intercol·legial

Un nou èxit de convocatòria en la visita guiada a l’aula de natura del Parc Falgar, amb la Intercol·legial Tècnica del Vallès

Si t'has perdut la visita organitzada amb la Intercol·legial Tècnica del Vallès, a l'aula de natura del Parc del Falgar, t'has perdut un edifici autosuficient integrat en l'entorn i energèticament sostenible únic. No et perdis les properes visites tècniques de la Intercol·legial!

L’aula de natura, un edifici autosuficient de tres cossos, que s’integra amb l’entorn del Parc del Falgar, de Les Franqueses del Vallès, ha estat la visita organitzada, el passat 8 de juny, per la Intercol·legial Tècnica del Vallès, adreçada a professionals interessats.

Es tracta d’un edifici singular d’una planta dividit en tres mòduls i situat entre la zona d’estacionament i els jocs infantils. Una construcció pensada per integrar-se en l’entorn amb l’estructura i amb els materials utilitzats. Les parets són de fusta i els sostres de xapa metàl·lica, a excepció de la paret sud que està formada per un mur Trombe, una construcció a la qual se li adhereix terra compactada perquè faci d’aïllant tèrmic i mantingui l’interior amb una temperatura estable a l’estiu i a l’hivern.

Els tres edificis estan units entre si amb passadissos i vestíbuls vidrats per mantenir la visual nord-sud del parc. A la part est, se situa l’edifici on hi ha la sala d’exposicions i els lavabos, al centre, una zona de serveis i administració amb diversos despatxos i oficines, i a l’oest, la sala de formació i un auditori.

L’Aula de Natura també s’ha concebut com a un edifici energèticament sostenible i autosuficient amb una instal·lació fotovoltaica de 18 plaques. Aprofita el sistema geotèrmic dels pous canadencs per filtrar l’aire de l’exterior i aconseguir fluxos freds o calents depenent de l’època de l’any.

PUBLICITAT