Cercar Error
Institucional Oci i cultura Delegació d'Osona-Moianès

Vic ret homenatge a Fina Solà, artista col·laboradora de la delegació

La Delegació d'Osona - Moianès ret homenatge a Fina Solà i Font, amb una petita mostra del seu viatge vital.

Delegació d’Osona-Moianès – Vic

El passat 22 de setembre, companys i companyes de la delegació d’Osona-Moianès ens vàrem aplegar per retre homenatge a Fina Solà i Font, col·laboradora del Cateb i artista en tots els sentits de la paraula.

Vam inaugurar un recorregut ple de bellesa, sensualitat, delicadesa, expressivitat, espiritualitat, senzillesa i ple d’amor expressa la personalitat de l’artista i de la persona que no deixava mai indiferent a ningú.

Entre ferros, fustes, llapis, pinzells, aigua i foc creava escenaris impossibles i màgics carregats de plasticitat poètica que portaven a experiències plenes d’emocions, convertides en escenografies, escultures, dibuixos i escenes irrepetibles. 

El seu, ha estat un viatge curt, però intens, ple d’incerteses, rialles, frustracions, èxits, felicitat i molts records que no s’esborren, sinó que queden en la ment i el cor i, formen part de les nostres vides. Estimava els seus, admirava a uns pocs i empatitzava amb molts. Sabia estimar sense paraules, amb el seu hermetisme, la seva espiritualitat i els seus silencis. Ha deixat empremta i no podrem deixar d’estimar-la.

La mostra del seu viatge per la vida es podrà veure fins al 27 d’octubre.

PUBLICITAT