Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional Delegació del Vallès Occidental Delegació del Vallès Oriental

Visita a l’edifici Ecoequip de Terrassa en fase d’acabats, amb la Intercol·legial del Vallès

Companys i companyes dels dos vallesos van poder visitar el nou Ecoedifici de Terrassa destinat a la gestió de residus, un edifici de fusta en un entorn industrial, com a repte per a repensar la construcció industrial.

El passat mes de març, els col·legiats del Vallès Occidental i Oriental van visitar el nou edifici indústrial, de 1.200 m², s’ha executat íntegrament amb fusta (tant l’estructura, les façanes, la coberta com els tancaments interiors). El repte va ser implantar un edifici de fusta (interiorment i exteriorment) en un entorn industrial, alineant-se amb els edificis existents, però apostant per una nova materialitat de la construcció.

L’objectiu del projecte era assolir un edifici sostenible, ecològic i eficient dins d’un polígon industrial, apostant per una construcció responsable, tèrmicament eficient i millorant l’entorn industrial.

L’edifici acull els usos necessaris per als treballadors de l’empresa: vestuaris per a 500 persones, sales de formació, menjador i magatzems de materials. El fet de construir un nou edifici per una empresa de gestió de residus, fa apostar per un edifici sensible amb la recollida i tractament de les aigües pluvials i fecals, l’aprofitament de l’energia solar, el tractament de la qualitat de l’aire interior i optar per materials naturals o reciclats.

PUBLICITAT