Cercar Error
Oci i cultura visita cultural

Visita al primer restaurant del món convertit en museu: el Bulli 1846

Entusiasmats amb la nostra visita cultural per a reflexionar sobre el coneixement, la innovació i la història d’el Bulli.

Cateb – Barcelona

Un grup de col·legiats i acompanyants han pogut reviure, aquest passat dimecres 12 de juny, la història i els projectes de Bulli Foundation, en un dels indrets més característics de la gastronomia mundial del segle XXI a Cala Monjoi, en ple Parc Natural del Cap de Creus, en un ecosistema únic per a l’estudi i la reflexió.

Bulli1846 és el primer restaurant del món convertit en museu. Un espai únic creat i pensat per a salvaguardar el llegat de elBulli, promoure l’actitud innovadora i generar contingut de qualitat per a l’educació i l’autoaprenentatge de la restauració gastronòmica. Són quatre mil metres quadrats (2500 m² exteriors i 1300 m² a l’interior) que els nostres col·legiats van poder visitar, en un recorregut de més de dues hores a l’exterior, dedicat a la innovació, i a l’interior dedicat tant a la història, com als projectes de El Bulli Restaurant i de Bulli Foundation, el museu del restaurant que ho va canviar tot. Han pogut sentir com era treballar en un lloc tan especial i copsar la història d’un somni, la història de Ferran Adrià. El Bulli va canviar per sempre la manera com mengem, essent pioner del diàleg entre gastronimia, disseny, art i ciència.

PUBLICITAT