Cercar Error
Oci i cultura Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

Can Ràfols dels Caus va rebre la visita dels companys i companyes de l’Alt Penedès-Garraf, amb esmorzar de Km 0!

L'Alt Penedès-Garraf ha fet una visita, el passat dissabte 13 de'abril, a la masia fortificada del s. XVII de Can Ràfols i al celler integrat a la roca del Massís del Garraf. Els companys que hi han assistit no s'han volgut perdre un esmorzar de proximitat.

L’experiència ha començat amb la visita a la masia fortificada del s. XVII, amb un esmorzar amb embotits km 0, formatges artesans catalans i pa amb tomàquet i meridat amb un escumós prèmium i un vi blanc, per tot seguit veure l’entorn i el celler integrat a la roca del Massís del Garraf. 

Can Ràfols dels Caus és un dels cellers més singulars i atractius d’Europa, de caràcter marcadament mediterrani, que permet comprendre com aquesta propietat ha conviscut en harmonia amb el seu entorn des de fa dos mil anys, un projecte que manté l’essència del seu creador, una lluita per l’invisible, per apostar per allò que no percebem, però sabem que existeix i que els aboca a elaborar vins nobles, elegants, autèntics i diferenciats amb l’objectiu d’emocionar a les persones que els tasten. 

Actualment, amb un total de 7.000 hectàrees i vint-i-cinc anys després de l’inici de la seva aventura enològica, Carlos Esteva va decidir fer un gran pas amb la construcció d’un nou celler, amb l’objectiu de treballar-lo millor. El nou celler és, abans que res, una mostra de respecte a un entorn únic d’alt valor paisatgístic, amb una arquitectura llegada per un passat històric. Amb aquest objectiu i tenint cura de tots els detalls al màxim, s’ha dissenyat un celler de vinificació i criança totalment incrustat en la roca del Garraf, invisible des de l’exterior, completament integrat en el paisatge i projectat a diferents nivells a fi de facilitar la vinificació per gravetat. 

PUBLICITAT