Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional arquitectura tècnica Cultura oci Professió

20 anys d’Eufòria a La Nit de la Construcció, que es va celebrar als Encants de Barcelona

La gran trobada de l'Arquitectura Tècnica i dels Premis Catalunya Construcció va tenir lloc el passat 29 de juny als Encants de Barcelona, amb l'actuació d'Elena Gadel. Per si t'ho vas perdre, t'ho expliquem tot aquí.

El Mercat dels Encants de Barcelona va ser l’emblemàtic escenari de La Nit de la Construcció d’aquest any, la gran trobada anual dels professionals de l’arquitectura tècnica i de tots els professionals del sector de l’edificació, en una edició molt estival, festiva i eufòrica, presentada per l’emblemàtica cantant tan de moda, Elena Gadel, amb una actuació que va fregar la perfecció.

En la vetllada, també es va celebrar la XX edició dels Premis Catalunya Construcció, que va reconèixer l’esforç dels guanyadors i finalistes d’aquest any. L’entrega dels Premis va resultar un record memorable d’aquests 20 anys que any rere any, han premiat l’excel·lència en la construcció. Un record materialitzat en una gran A de xocolata que va aparèixer al final dels Premis i que vam poder tastar després de fer-la miques.

El sopar, que va ser un gran càtering a càrrec de Les Alzines a peu dret, va servir per poder intercanviar opinions i anècdotes, i compartir un gran ambient festiu, però també professional, ja que vam tenir ocasió d’entrevistar arquitectes tècnics i tècniques, protagonistes d’aquesta Nit, que ens van explicar què és el que més els agrada d’aquesta professió. També vam tenir ocasió, és clar! d’emportar-nos els regals finals. No t’ho perdis el proper any, t’hi estarem esperant!

Vídeo l’activitat

PUBLICITAT