Cercar Error
Pràctica professional cultura tècnica educacio pedagogia professionals tallerspedagogics

800 alumnes de primària i secundària han fet els tallers del Cateb al llarg del 2023

Obertes les inscripcions per als tallers educactius per al 2024

Al llarg de 2023 el Cateb ha realitzat 37 tallers educatius per a escoles i instituts. En aquesta activitat, tant necessaria per donar a conèixer la nostra professió, hi han passat més de 800 alumnes de la província de Barcelona. Principalment, aquest any, hem fet els tallers sobre rehabilitació energètica, tant per a escoles de primària com de secundària. S’han fet a la seu del Cateb, a les delegacions, així com també als propis centres educatius.

El Cateb treballa de forma ferma i decidida per sensibilitzar envers la rehabilitació i la sostenibilitat i per aquest motiu, apostem per projectes propers a la ciutadania apropant-los els coneixements necessaris per fer l’habitat més eficient, saludable i sostenible i coneixer les tasques de desenvolupem els professionals de l’arquitectura tècnica.

Tots els tallers estan destinats al públic en general i estan relacionats amb algun aspecte concret de la professió i la cultura tècnica. Aquests tallers es fan habitualment a petició de les escoles pero també es programen a fires i altres llocs on es fan activitats sobre alguna temàtica relacionada i també es poden contractar.

Si estàs interessat en fer o proposar un dels tallers consulta la informació al www.cateb.cat/educa

PUBLICITAT