Cercar Error
Vull col·legiar-me
Oci i cultura Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

A Manresa hem après a fer bacallà al pil pil i a tallar pernil!

S'acosta Nadal i a la Delegació del Bages - Berguedà - Anoia ens han ensenyat com tallar aquell pernil sencer que tenim i a fer bacallà al pil pil. L'any que ve no t'ho perdis!

Ara que s’acosta Nadal, Antonio Hernández, mestre tallador i formador ens va ensenyar, el passat dijous 30 de novembre, tots els trucs per treure’n el màxim profit d’aquest pernil que tenim sencer: vam aprendre com començar un pernil, com tallar-lo, com conservar-lo i treure el màxim de rendiment a la peça. En una primera part teòrica, ens va explicar les zones de criança del porc, com es crien, com s’alimenten, les Monteras i el producte final. Després, els més atrevits van sortir a demostrar tot el que havien après i a tastar el pernil, acompanyat d’una copa de cava o vi blanc.

A més a més, l’aula de formació de la delegació es va convertir en una petita cuina on ens van ensenyar a cuinar el bacallà al pil pil.

PUBLICITAT