Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

Maquetes “Habitatges de Mart” del Vall del Tenes escollides per la Mars Society

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
La ciutat sostenible Nüwa, desenvolupada per l'estudi d'arquitectura Abiboo Studio i la comunitat SONet, ha estat la inspiració dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut la Vall del Tenes, de Santa Eulàlia de Ronçana per desenvolupar les seves maquetes. Vine a veure-les a la delegació!

La idea dels estudiants del Vall del Tenes ha estat escollida per la Mars Society (organització dedicada a la promoció de l'exploració humana i l'assentament del planeta Mart), entre les 10 primeres opcions més factibles de 175 models presentats. Aquests models són maquetes realitzades en recipients de plàstic reciclat.

Entre les característiques més atractives, en destaca l'autosuficiència de la ciutat, perquè es construirà prop dels recursos que hagin de ser explotats, de manera que s'aconsegueixin aigua i oxigen.

Pel que fa a l'alimentació, la idea és basar-la en insectes, algues i carn creada "in vitro" en el mateix planeta. El cultiu de vegetals seria la principal font de producció d'aliments.

Els alumnes han creat el disseny d'uns habitatges, amb dormitori/lavabo, saló menjador cuina, gym, laboratori i un hivernacle.

Unes maquetes excel·lents per a un futur prometedor, que el Cateb exposa amb delit a la seu ubicada a Granollers.

Detall de l’activitat
Data
6 de febrer de 2023
Lloc
Delegació Vallès Oriental, Josep Piñol, 8 de Granollers
Horari
de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 17 i divendres de 9 a 14:30
Preu
Entrada gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT