Cercar Error
Activitats Socials i d'Oci Lúdico-esportives

Atrapa Km! L’esdeveniment esportiu i solidari de l’any

Cateb - Barcelona
Participa en la cursa solidària entre delegacions i la seu central del Cateb, una manera sana de posar en valor el territori i divertir-se. No et quedis a casa! Corre, camina, pedala i, aquest any, també en esquís de muntanya.

L'ATRAPA KM és l'esdeveniment esportiu solidari del Cateb.

Una cursa on cada quilòmetre ajuda a persones en situació de pobresa, a viure una mica millor. Arquitectes tècnics i tècniques, amics, familiars, companys de feina... tothom és benvingut en aquesta cursa solidària.

Per cada quilòmetre que es faci s'aportarà una quantitat en euros que es transformarà en alimens per als més necessitats.

 Corrent, nedant, caminant, anant en bicicleta o amb esquís de muntanya, mostra el teu esperit més esportiu i surt de casa!

Com participar-hi?

La participació es realitzarà a través de l’aplicació gratuïta i anònima “Atrapa km“. El participant escull una delegació i va sumant kilòmetres a favor d’aquesta. 

L’aplicació es pot activar les vegades que es vulgui durant el període de participació (del 22 de març a l’1 d’abril), i no s’estableix cap recorregut concret, cada participant escull caminar, córrer, esquiar o anar en bicicleta per on millor li convingui i les vegades que vulgui. 

Qui pot participar-hi?

Col·legiats i col·legiades, no col·legiats, familiars i amics, tothom que tingui ganes de moure’s una mica pel territori i de la manera que vulgui. 

Dates de participació

El període de participació va des de les 07h del 22 de març a les 23:59h de l’1 d’abril.

Classificació

S’establirà una classificació segons quilometratge acumulat per cada seu i es podrà consultar des de la mateixa aplicació. La seu guanyadora serà la que més kilòmetres hagi sumat al final del període de participació. També es visualitzarà el quilometratge acumulat per participant. 

Acció solidària

Per cada kilòmetre recorregut per participant es farà una donació de 0.20€ al Banc dels Aliments. Cada participant rebrà un diploma de participació i un obsequi de regal!

Participa i fes que guanyi el teu territori!

Patrocinadors

Detall de l’activitat
Data
22 de març de 2024
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT