Cercar Error
Exposició Culturals

Exposició de maquetes, TREE HOUSE, de La Vall del Tenes

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
Visita'ns! Exposem unes maquetes excel·lents per a un futur prometedor i més ecològic. El futur constructiu expressat per nenes i nens de 3r d'ESO.

Els alumnes de tercer de l'ESO de l'Institut la Vall del Tenes de Santa Eulàlia de Ronçana, dins dels seus coneguts projectes de maquetes, han realitzat una nova exposició basada en el concepte "Cases Arbre".

L’exposició és una nova proposta d’aquest Institut que s’exposa al Cateb després de l’èxit de la mostra que al mes de febrer plantejava una sèrie de maquetes basades en el concepte d'arquitectura impossible, vol transmetre la idea de construcció 100% sostenible, com un estil d'edificar de manera responsable i prioritzant els ecodissenys.


Els estudiants han volgut transmetre la idea de construcció 100% sostenible, com a estil d'edificar de manera responsable, prioritzant els ecodissenys.


Els arquitectes tècnics del futur de la Vall del Tenes busquen optimitzar els recursos naturals, respectant al màxim el medi ambient i, per tant, els seus habitants.


Amb tot, també han treballat l'optimització del disseny basat en el concepte de casa-arbre. Una arquitectura verda en tendència que ajuda a cuidar el nostre entorn.

Detall de l’activitat
Data
5 d’abril de 2024
Lloc
Delegació Vallès Oriental, Josep Piñol, 8 de Granollers
Horari
Dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Divendres de 9 a 14:30 h
Preu
Entrada gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT