Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

CCObra. Eina per al CQ de l’estructura de formigó

Cateb - Barcelona
En aquesta presentació veurem com l'eina CCObra resol la programació, el seguiment i la documentació de les actuacions del control de qualitat dels productes de l'estructura de formigó, mitjançant un exemple pràctic.

El Codi Estructural detalla les obligacions del director d'execució d'obra com agent clau en la gestió del control de la qualitat de l'estructura d'obres d'edificació. Aquestes obligacions inclouen la programació i la verificació de les actuacions de control i la documentació del control realitzat i suposen, a més del coneixement detallat de les actuacions de control per a cada producte, un sistema que facilita la gestió documental.


CCObra és el programa informàtic que ajuda el director d'execució d'obra a complir les exigències del Codi Estructural per controlar la qualitat de l'estructura de formigó. Assisteix el professional en les fases de planificació i realització del control i en la seva gestió documental i elabora els documents necessaris a cada fase.Ponents:


Almudena Jardón Giner. Arquitecta Tècnica. Secretària Tècnica del Col·legi Oficial de l'Arquitectura Tècnica de València.


Julián Pérez Navarro. Arquitecte Tècnic. Secretari Tècnic del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de la Regió de Múrcia.

Detall de l’activitat
Data
1 de juliol de 2024
Lloc
on-line
Horari
dilluns, a les 11:30h
Modalitat
Online
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT