Cercar Error
Activitat Institucionals

Concert de Nadal 2023. Petites veus que ens fan grans

Cateb - Barcelona
El proper 14 de desembre, t’esperem a l’esdeveniment musical per excel·lència del Cateb, que dona la benvinguda a les festes de Nadal, envoltats dels companys i les companyes de professió.

No queden entrades per al Concert de Nadal del 2023. Si tens algun dubte o consulta pots enviar un correu a activitats@cateb.cat o bé trucar al 93 240 20 60.


Enguany, el Concert serà càrrec del Cor dels Petits, el Cor dels Mitjans i el Cor Jove de l’Orfeó Català

El Cor Petits de l'Orfeó Català és una agrupació de joves de sis i set anys amb Mercè Pi com a directora i Laia Armengol com a pianista. Aquest cor, actua sovint al Palau de la Música Catalana al costat d'altres cors de l'Escola Coral, i també participa en intercanvis amb altres corals, incloent-hi actuacions fora del Palau i caps de setmana de treball. La temporada actual, el cor presenta el concert "Cuques de llum" amb obres de Marc Dalmases, juntament amb altres cors de l'Orfeó Català.


Per altra banda, el Cor Mitjans de l'Orfeó Català està format per quaranta infants d'entre vuit i deu anys i està dirigit per Glòria Fernàndez, amb Laia Armengol com a pianista. El Cor Mitjans actua al Palau de la Música Catalana, juntament amb altres cors de l'Escola Coral, i realitza activitats tant dins com fora del Palau. En els darrers anys, el cor ha participat en interpretacions notables, incloent-hi les Carmina Burana de Carl Orff, concerts al festival Grec i col·laboracions amb altres cors. Aquesta temporada, destaca el concert "Cuques de llum" al costat del Cor Petits de l'Orfeó Català i el Cor de l'SCIC.


El Cor Jove de l'Orfeó Català està compost per 59 cantaires d'entre 16 i 25 anys, molts d'ells provinents dels cors infantils de l'Orfeó. Aquest cor es caracteritza per una formació contínua que inclou classes de cant i assajos setmanals, i es presenta en uns 20 concerts cada any. Actuen al Palau de la Música Catalana, a festivals a tot Catalunya i participen en intercanvis amb altres cors i orquestres nacionals i internacionals per enriquir la seva educació musical i fomentar el creixement personal dels joves cantaires. D’aquesta temporada 2023-24 cal destacar els concerts del Cor Jove amb l’OBC, dirigits per Marta Gardolińska, amb La Creació de Haydn; amb la Cobla Marinada, amb fragments de L’Atlàntida de Falla transcrita per a cobla, entre altres obres, i la participació en la versió de concert del musical Sweneey Tood de Sondheim, dirigit per Andreu Gallén.


Programa: 

19:45 - Obertura de portes

20:00 - Recepció de convidats

20:30 - Discurs de Celestí Ventura, president del Cateb

20:35 - Concert de Nadal a càrrec del Cor dels Petits, Mitjans i Jove de l’Orfeó Català.


BLOC I Cor Jove

Ballade to the moon – Daniel Elder. 

Obres de Eric whitacre: (The Seal Lullaby, Selecció de Five Hebrew Love Songs, Temunai i Kalá, kallá i Sleep).


BLOC II Cor Petits i Cor mitjans 

Cor Petits:

Simba Papayuska - Popular

Fa Fred - Jordi Domingo Mombiela

Cor Mitjans:

L’Hivern - Xavier Pastrana

Le coeur des gens - Daniel Beaume

Conjuntes PiMs:

La pastora Caterina - arranj. Elisenda Fábregas

Nadal en banyador - Francesc d’Assís Pagès


BLOC III Cor Jove 

Els àngels de la glòria - Arr: M. Oltra

Rústec villancet - Lluis Mª Millet

Nadal - J. Bibiloni

Glòria - Josep Ollé i Sabater

Allà sota una penya – Salvador Mas


BLOC IV: CJ i PiMs 

Nadales - Albert Guinovart

El desembre congelat.

Fum, fum, fum.

El noi de la mare.


INFORMACIÓ IMPORTANT: 

1. Cada col·legiat podrà disposar de dues entrades.

2. Data límit d’inscripció: 8 de desembre o bé fins a la finalització de les entrades. 

3. Mitjançant el formulari d'inscripció, es podrà escollir on recollir les entrades. Les entrades es podran recollir a partir del 20 de novembre a Barcelona i a partir del 27 de novembre a les delegacions. 

4. L’aforament de la Basílica de Santa Maria del Mar és limitat. Les entrades es reservaran per estricte ordre de comanda. Es realitzarà una llista d’espera en cas que s’exhaureixin i es respectarà en tots els casos l'ordre d'inscripció.


Veure el programa

Detall de l’activitat
Data
14 de desembre de 2023
Lloc
Basílica de Santa Maria del Mar, Plaça de Santa Maria, 1, 08003 Barcelona
Horari
Obertura de portes: 19:45h Inici del concert: 20:30h
Preu
Gratuït i exclusiu per col·legiats
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT