Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control obra en rehabilitació energètica. Solar fotovoltaica

Cateb - Barcelona
En aquesta Masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat en les instal·lacions d'energia solar fotovoltaica

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Renovació energètica: Instal·lació d'energia solar fotovoltaica

A l’actualitat la instal·lació de panells solars està sent una de les més importants millores en un edifici. Cal tenir en compte les diferents tipologies de panells solars disponibles al mercat, les seves característiques tècniques. En aquest taller pràctic coneixerem la correcta execució i instal·lació de les instal·lacions d’energia solar fotovoltaiques així com la planificació de l’execució per al mantenimentReserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Detall de l’activitat
Data
18 de juny de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT