Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

Exposició “Camins” a càrrec de l’arquitecte tècnic Òscar Merino

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
Per una societat menys masclista i més igualitària, per una utilització raonable dels recursos, per un consum sostenible, per un ecologisme real. Vine a veure l'exposició de pintura del nostre company, Òscar Merino. Tota una declaració de principis.

Us esperem a la inauguració que tindrà lloc el proper dijous 27 de juliol a les 19.00 h, a la Delegació-Bages-Berguedà-Anoia a Manresa, amb cava i pastes!

Aquesta exposició és un petit recull de pensaments, emocions i experiències personals. Històries que recorren diferents camins per on la vida ens fa transitar, per atzar o no, com a éssers que vivim en la societat actual. Una societat, sovint anomenada primer món, moltes vegades injusta i cruel, que liderada per un capitalisme agressiu i excloent, viatja amb els ulls clucs a velocitat de 5G. Una societat acomodada a qui li costa canviar d'status quo, hipotecant el dia de demà de tots, per mantenir l'alt nivell de vida d'uns pocs. Una societat polaritzada per les xarxes socials que inculca noves pors als individus, veient com, a les preocupacions primàries i vitals, com la soledat o la mort, s'hi sumen conceptes com la bellesa, l'èxit o la popularitat.

Però és en aquesta societat on trobem també persones que escullen obrir nous camins, i és en aquestes persones que hem de posar esperança. Persones que lluiten per canviar les coses i afrontar els grans reptes que tenim per endavant. Per acollir l'immigrant, per a una societat menys masclista i igualitària, per una utilització raonable dels recursos, per un consum sostenible, per un ecologisme real, en definitiva, per la VIDA.

BIOGRAFIA

Òscar Merino va néixer a Bellver de Cerdanya fa 44 anys. Arquitecte tècnic (10941) col·legiat de de 2004 i professional lliberal, la seva vocació sempre ha estat l'art. Compagina la seva tasca professional amb una marca de joguines de fusta (Nukka Joguines), la pintura i l'escenografia teatral. La seva vida transcorre a cavall de la seva estimada Cerdanya i la ciutat de Barcelona.

Detall de l’activitat
Data
20 de juliol de 2023
Lloc
Plana de l'Om 6, baixos
Horari
de 9h a 14h i de 15h a 17h de dilluns a dijous de 9h a 14,30h els divendres
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
938729799
Email
bba@cateb.cat

PUBLICITAT