Cercar Error
Exposició Culturals

Exposició: Fent Camí d’Eduard Aragonès

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
La gent camina per diferents motius, per anar a la feina, per acudir a una cita, per allunyar-se d'alguna cosa, o només, per plaer. Pots simplement caminar o anar amb bicicleta, però en qualsevol cas estàs "fent camí".

Eduard Aragonés té una amplia formació fotogràfica, ha impartit cursos, ha rebut premis i participat en diverses exposicions, també és membre d'algunes associacions, tot sempre dins del seu territori.

L'exposició Fent Camí no és de l'anomenada "fotografia artística" sinó de la que es coneix com a "foto de carrer", aquesta que s'aconsegueix amb paciència i desgast de sabates. L'autor ens ofereix un recull d'un ampli arxiu de fotografies fetes amb el pas dels anys, amb un denominador comú, persones "fent camí".

Igual podem trobar un individu normal que va a la seva feina però passant per un entorn especial, que una persona peculiar en un àmbit que no crida l'atenció per cap motiu.

Malgrat que hem dit que no és una exposició de fotografia artística, no està exempta d'un cert treball estètic, on s'han emprat diversitat de tècniques que, sumades al format de les fotografies i a la seva presentació, fan que aquesta mostra mereixi que fem un "alto en el camí" per visitar-la.

"Porta sempre la càmera preparada, mai se sap el que sorgirà"La inauguració de l'exposició serà el dijous dia 4 de juliol a les 18:00h. Us hi esperem!

Detall de l’activitat
Data
4 de juliol de 2024
Lloc
Plana de l'om 6, baixos. Manresa
Horari
De 9:00h a 17:00h
Preu
Entrada lliure
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT