Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

Fent Camí d’Eduard Aragonès

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
La gent camina per diferents motius, per anar a la feina, per acudir a una cita, per allunyar-se d'alguna cosa, o només, per plaer. Pots simplement caminar o anar amb bicicleta, però en qualsevol cas estàs "fent camí".

Video de l'activitat

Eduard Aragonés té una amplia formació fotogràfica, ha impartit cursos, ha rebut premis i participat en diverses exposicions, també és membre d'algunes associacions, tot sempre dins del seu territori.

L'exposició Fent Camí no és de l'anomenada "fotografia artística" sinó de la que es coneix com a "foto de carrer", aquesta que s'aconsegueix amb paciència i desgast de sabates. L'autor ens ofereix un recull d'un ampli arxiu de fotografies fetes amb el pas dels anys, amb un denominador comú, persones "fent camí".

Igual podem trobar un individu normal que va a la seva feina però passant per un entorn especial, que una persona peculiar en un àmbit que no crida l'atenció per cap motiu.

Malgrat que hem dit que no és una exposició de fotografia artística, no està exempta d'un cert treball estètic, on s'han emprat diversitat de tècniques que, sumades al format de les fotografies i a la seva presentació, fan que aquesta mostra mereixi que fem un "alto en el camí" per visitar-la.

"Porta sempre la càmera preparada, mai se sap el que sorgirà"


Del 19 de juny al 21 de juliol podeu visitar l'exposició a la nostra seu.

Detall de l’activitat
Data
19 de juny de 2023
Lloc
Delegació de Vallès Occidental - Edifici Vapor Universitari (c/ Colom, 114 1a planta)
Horari
Dilluns a Dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Divendres de 9 a 14:30 h.
Preu
Entrada gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT