Cercar Error
Fires Congressos Pràctica professional

Torna la Fira Ecoviure 2023 a Manresa

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
La delegació del Bages-Berguedà-Anoia serà present en l'estand compartit amb la Intercol·legial Tècnica de la Fira Ecoviure 2023. Participa també en els nostres tallers infantils.

L'edició d'enguany de la fira Ecoviure tindrà lloc entre els dies 21 i 22 d'octubre del 2023, i una vegada més, hi hem volgut estar presents. Els sectors representats seran: l’alimentació ecològica certificada, la cosmètica bio, el tèxtil certificat eco o sostenible i les energies renovables.

Com a novetat, la fira es farà extensiva als productors de proximitat amb segell de venda directa, amb el mercat de productors de proximitat, que tindrà lloc només el dissabte dia 21 d’octubre.


La fira s'ubicarà desde la Plaça de Crist Rei fins al Passeig Pere III de Manresa, on us esperem en el nostre estand compartit amb la Intercol·legial Tècnica de les nostres comarques.


També oferirem el taller LEONARDROME, una activitat divertida i col·laborativa, pels més petits el dissabte 21 d'octubre de 17 h a19 h i el diumenge d'11 h a 13 h.

Us hi esperem, com cada any!

Detall de l’activitat
Data
21 d’octubre de 2023
Lloc
Plaça de Crist Rei i Passeig de Pere III de Manresa

PUBLICITAT