Cercar Error
Vull col·legiar-me
Fires Congressos Pràctica professional

FECS – Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible – 2023

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
La Delegació d’Osona i el Moianès col·labora en l’organització de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible que tindrà lloc del 16 al 18 de febrer, al recinte firal el Sucre de Vic.

Els propers 16, 17 i 18 de febrer, se celebrarà la segona edició de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible, FECS, on es reunirà el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció.

La creixent inquietud i interès per promoure l'aprofitament d'energies renovables, i la seva implicació en la construcció i rehabilitació d’edificis, ha impulsat aquesta fira que pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

Us convidem a assistir a la Fira i a participar en els nombrosos actes i conferències organitzats. Clica AQUÍ per a més informació. Veniu-nos a veure a l'estand del Cateb que trobareu dins del recinte firal.


Espais sectoritzats:

· Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries, consultories relacionades amb l’autoconsum elèctric

· Empreses relacionades amb la bioenergia: biomassa, biogàs, geotèrmia, etc.

· Professionals del sector de la bioconstrucció: cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció, etc.

A banda de l’espai expositiu, la Fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals, demostracions, concursos, entre altres.


Conferències impulsades pel Cateb:


COM M’AJUDEN ELS FONS NEXT GENERATION EU PER MILLORAR CASA MEVA?

Dissabte 18 de febrer, a les 16:00h - Auditori 2 - Recinte firal El Sucre

Parts de la ponència:

· Quines actuacions subvencionables puc realitzar a casa meva?

· Simulació 1: El cas d’una casa unifamiliar aïllada

· Simulació 2: El cas d’un edifici plurifamiliar a quatre vents

Per a cada simulació exposarem les actuacions necessàries per acollir-se als Fons Next Generation, les valorarem econòmicament i farem una simulació de tots els avantatges i possibilitats que tenim per finançar aquestes obres en l'horitzó actual. També parlarem de les conseqüències en el confort i de la millora de la qualitat de vida a casa nostra.

Per últim, disposarem d’un torn obert de preguntes durant el qual podrem parlar amb especialistes locals i exposar els vostres casos per tal d’orientar-vos en el camí de la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation EU.

Ponent: Eva Bonet, Coordinadora Oficina Tècnica de la Rehabilitació del Cateb.


REUTILITZACIÓ D'AIGÜES RESIDUALS I PLUVIALS EN EDIFICIS

Dissabte 18 de febrer, a les 16:30h - Auditori 1 - Recinte firal El Sucre

En aquesta sessió es parlarà dels components, sistemes i posada en pràctica de la instal·lació d'aprofitament de les aigües pluvials i residuals.

Ponent: Albert Soriano, Cap d'estudis i directiu de l'Escola del Gremi d'Instal·ladors de Barcelona.

La fira FECS, l’organitza l’Ajuntament de Vic, amb el suport de: Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Diputació de Girona, ICAEN, Agència de l’Energia d’Osona, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona, Clúster de la bioenergia de Catalunya, Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, Solartys, AICO, FEGICAT, UNEFCAT, Col·legi d’Arquitectes de Barcelona, Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona, Gremi de Fusta i moble de Catalunya i Incafust.

Lloc: Recinte Firal El Sucre de Vic – C/ de la Llotja, 7 - Vic - Ubicació

Entrada: Accés gratuït (No es requereix inscripció prèvia).

Detall de l’activitat
Data
16 de febrer de 2023
Lloc
Recinte Firal El Sucre - C/ de la LLotja, 7 Vic
Horari
de 10.00h a 20.00h
Preu
Gratuït

PUBLICITAT