Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposicions Delegacions Culturals

Homenatge a Fina Solà i Font

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
El 22 de setembre, a les 8 del vespre, retrem un homenatge a Fina Solà i Font, col·laboradora del Cateb i artista en tots els sentits de la paraula. La mostra del seu viatge per la vida es podrà veure fins al 27 d'octubre.

Una petita mostra d'un viatge per la vida de la Fina.

 

Aquest recorregut ple de bellesa, sensualitat, delicadesa, expressivitat, espiritualitat, senzillesa i ple d'amor expressa la personalitat de l'artista i de la persona que no deixava mai indiferent a ningú.

 

Entre ferros, fustes, llapis, pinzells, aigua i foc creava escenaris impossibles i màgics carregats de plasticitat poètica que portaven a experiències plenes d'emocions, convertides en escenografies, escultures, dibuixos i escenes irrepetibles. 

 

Ha estat un viatge curt, però intens, ple d'incerteses, rialles, frustracions, èxits, felicitat i molts records que no s'esborren, sinó que queden en la ment i el cor i, formen part de les nostres vides. 

 

Estimava els seus, admirava a uns pocs i empatitzava amb molts. Sabia estimar sense paraules, amb el seu hermetisme, la seva espiritualitat i els seus silencis. Ha deixat empremta i no podrem deixar d'estimar-la.

 

Fina, gràcies per tant, gràcies per tot.

Detall de l’activitat
Data
22 de setembre de 2023
Lloc
CATEB Osona-Moianès Rbla. Passeig, 71 Vic
Horari
de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i de 15h a 17h, divendres de 9h a 13.30h i dissabte de 18h a 20h
Preu
entrada lliure
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 885 26 11
Email
osona@cateb.cat

PUBLICITAT