Cercar Error
Activitat Culturals

Participa a l’ Exposició d’art: “Visions femenines”

Cateb - Barcelona
En el marc del Dia Internacional de la Dona, organitzem l'exposició d'art "Visions femenines", un esdeveniment dedicat a destacar i celebrar la diversitat de talent que hi ha dins del nostre col·lectiu. Aquesta iniciativa sorgeix amb el propòsit de crear un espai inclusiu i vibrant on totes les dones puguin expressar la seva creativitat a través de diverses modalitats artístiques, com ara: pintura, fotografia, escultura, i qualsevol altra forma de manifestació artística que vulgueu compartir.

Diversitat, empoderament i creativitat a través de l'art.


Cadascú posseeix una veu única i valuosa que mereix ser escoltada. "Visions femenines" busca ressaltar la diversitat de perspectives, estils i tècniques presents al nostre col·lectiu, creant així una exposició rica en diverses modalitats.


L'art és una eina poderosa per expressar experiències, emocions i desafiaments. Participar en aquesta exposició va més enllà de compartir una obra, si no que també contribueixes a enfortir la xarxa de suport entre dones artistes, inspirant i empoderant els que t'envolten.

Visions femenines és un espai lliure de restriccions. Busquem el foment de la creativitat i us animem a participar amb obres que reflecteixin l'autenticitat de cadascú, des de les narratives més íntimes fins a les expressions més audaces.


Modalitats de Participació:

L'exposició està oberta a diverses formes d'art:


  • Pintura i Dibuix: Des de llenços tradicionals fins a expressions més avantguardistes, totes les formes de pintura i dibuix són benvingudes.
  • Fotografia: Captura moments significatius, crea composicions visuals impactants o comparteix històries a través de la lent.
  • Escultura i Art Tridimensional: Dona vida a les teves idees en formes tangibles, explorant la dimensió i la textura.
  • Art Digital: Experimenta amb les possibilitats il·limitades de l'art digital, explorant noves tecnologies i enfocaments innovadors.
  • Art Tèxtil i Treballs manuals: Des de brodats fins a instal·lacions, totes les formes d'art tèxtil i treballs manuals són apreciades.
Detall de l’activitat
Data
4 de març de 2024
Lloc
Sala d'exposicions del Cateb
Horari
Horari d'atenció al públic
Preu
Gratuït
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT