Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació de l’eina Llibre de l’Edifici Digital (LED)

Cateb - Barcelona
El Llibre de l’Edifici Digital i el canvi en el model de gestió de les comunitats de propietaris pot representar una oportunitat per a l’arquitectura tècnica. Vine a la presentació de l'eina.

El Llibre de l'edifici és la font d’informació essencial sobre l’edifici i la seva finalitat o resultat final és conformar la història de la gestió de l’edifici, de la mateixa forma que en el sector mèdic es conforma la història clínica del pacient. És per això que diem el llibre de l’edifici serveix per a estructurar, informar, recollir i aplegar la informació i les dades necessàries de tot el cicle de vida de l’edifici per a la seva correcta gestió, ús i conservació. Per aquesta raó, el Llibre de l’edifici és l’instrument imprescindible per a gestionar l’edifici i que permet conservar i mantenir dels edificis, essent aquesta una obligació legal de tots els propietaris.

En aquesta jornada parlarem del context del moment actual del llibre de l’edifici, amb una ciutat construïda envellida i responsable d’una gran part de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, d’unes iniciatives europees que impulsen el “Digital Building Log BOOK” i de com encara el manteniment i la millora dels edificis existents a casa nostra, el qual obra un oceà blau d’oportunitats als professionals de l’arquitectura tècnica.

Per poder portar-ho a terme el Cateb ha renovat el seu llibre de L‘Edifici i ha aprofitat per convertir-lo en un “Llibre de l'Edifici Digital”, el qual permet la gestió dels edificis. Aquesta nova eina representa és una revolució important en el sector i una oportunitat sense precedents per a l’arquitecte tècnic que es vulgui dedicar a la gestió de manteniment o dels despatxos que vulguin ampliar la seva cartera de serveis en aquest sector.

Aquesta informàtica ha estat presentada en el CONTART 2024 d’Eivissa, essent valorada entre les 24 millors comunicacions que s’han presentat en aquest congrés.

En aquest jornada es realitzarà una introducció al funcionament d’aquesta eina i a les tasques d’impuls del perfil professional per la seva gestió..

Programa

16:00h Benvinguda i obertura de la jornada
16:05h Context: La transformació de la ciutat construïda. El manteniment i conservació dels edificis. Impuls del tècnic de capçalera en la gestió d’edificis

Jordi Marrot Ticó. Arquitecte tècnic i director Àrea Tècnica del Cateb
16:15h Transició de l’eina LEWEB a LED i presentació de l’eina LED
Ariadna Campins Martin. Arquitecta tècnica i coordinadora Àrea Tècnica del Cateb
17:15h Torn de preguntes
17:30h Final de la jornada
Detall de l’activitat
Data
9 de maig de 2024
Lloc
Sala d'actes
Horari
de 16 a 17:30h
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 6'
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT