Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Centre de documentació: “El reto Lean en Comunicación” presentació del llibre

Cateb - Barcelona
Presentació del llibre "El reto Lean en comunicación". Comptarem amb la presència d'una de les autores i la intervenció de Víctor Balbastre, arquitecte tècnic expert en Lean.

"El reto Lean en comunicación" és un recorregut sobre el procés comunicatiu vist a través de la cultura i les eines Lean aplicades a la comunicació. Es presenten alguns exemples que ajuden a comprendre les ineficiències que es podrien evitar amb Lean.


Hi ha algú a qui no li agradi res tan senzill com l'eliminació o la reducció d'ineficiències? Reduir temps, reduir costos, millorar el producte o servei… No és una quimera, és una realitat implementant Lean comunicació en els processos i en les organitzacions. El reto Lean en comunicación no pretén ser un compendi de receptes màgiques per resoldre els problemes del flux d'informació d’una organització, sinó que és un recopilatori dels conceptes generals que incideixen en la forma com la comunicació intervé en els projectes Lean.


Per a la presentació d'aquesta publicació comptarem amb la presència de Mercè Rius, connexió per videoconferència amb Sam Yankelevitch i la intervenció de Víctor Balbastre.

Mercè Rius Almoyner, arquitecta tècnica, llicenciada en Història de l’Art i especialitzada en direcció de màrqueting i comunicació per Esade, obté el DEA del programa de doctorat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Actualment es divulgadora de Lean Comunicació, compta amb una llarga experiència professional a entitats de l’àmbit de la construcció i del disseny. És autora de Comunicar bé per liderar millor, publicat per Profit Editorial. Ha participat a l’obra col·lectiva Edificis i salut, editat per GBCe CGATE i AEICE el 2021. Actualment forma part del Comitè Tècnic de Lean Construction Barcelona.

Sam Yankelevitch, és enginyer industrial i un mestratge executiu en finances afincat als EEUU. Es dedica a ajudar les organitzacions a alinear els seus equips per superar els objectius estratègics. És expert en assessorar organitzacions a visualitzar la relació de causa i efecte entre execució i factors ocults com són la comunicació i la cultura És autor de Walking the Invisible Gemba, Lean Communication, Global Lean, Lean Potion # 9 – communication the Next Lean Frontier i An Interview With Failure, així com de diversos cursos relacionats a Linkedin Learning.

Victor Balbastre. Arquitecte tècnic. Formador, Coach i consultor Lean. Cofundador de Leaderinglab. Enginyer en organització industrial. Màster Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching. Certificat i expert en coaching per valors. Formació a Lean Construction, Lean Management i Virtual Design Construction (VDC). Scrum master. Consultor i formador en ISO 9001, 14001 i 45001. Més de 20 anys d’experiència al sector de la construcció a diferents àrees i països. Actualment resident entre Suïssa i Bsrcelona. Des del 2020, dedicat a la millora de la productivitat mitjançant el Lean Construction i el Coaching. Copresentador del programa on line d’entrevistes “No te olvides el bocadillo” de Leaderinglab amb l’objectiu de “construir un món millor”.

Detall de l’activitat
Data
30 de gener de 2023
Lloc
Biblioteca (Bon pastor 5 · Barcelona)
Horari
A les 18:30h
Preu
gratuïta
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT