Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació llibre: “Consultoria Geotècnica en Edificació”

Delegació del Maresme – Mataró
La presentació d'aquest llibre ens permet descobrir la primera edició d'una guia útil i pràctica pensada per als professionals o tècnics que han de contractar els serveis geotècnics, dirigir obres o col·laborar en projectes de fonaments.

La guia, eminentment pràgmatica, pretén ser d'utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contenidors, com de cara a l'execució i direcció de les obres, en què interaccionen l'estructura i el terreny. Però també s'ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d'arquitectura.

Aquesta guia ha estat fruit de la feina coordinada de Consultors d'Estructures i Consultors de Geotècnia en què cadascú ha aportat el seu punt de vista: dues visions complementàries de la relació entre l'estructura i el sòl.

Presentació a càrrec de:

Josep Baquer Sistach

Arquitecte Tècnic i Consultor d’Estructures. Vicepresident de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE). Cinquanta anys de col·legiat al Cateb. Vocal de RehabiMed. Professor invitat a La Salle Arquitectura (URL) i a l’Institut d’Estudis Estructurals (IEE).

Juanjo Rosas Alaguero

Enginyer de Camins especialitzat en geotècnia, associat numerari de l’ACE. Professor col·laborador de la UPC, IEE, Cateb. Director tècnic i Administrador de les empreses 2PE Pilotes, S.L. i Piloedre.

Detall de l’activitat
Data
16 d’octubre de 2023
Lloc
Delegació Mataró
Horari
A les 18:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT