Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Gestió de la rehabilitació. Llibre de l’edifici i projecte tècnic

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofundirem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, per prescriure la millor solució per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades "Impuls-AT" iniciem una sèrie de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


El primer que hem de tenir clar a l’hora de rehabilitar energèticament un edifici és d’on partim. Per fer aquesta fotografia, us proposem realitzar el Llibre de l’Edifici Existent, però quina és la utilitat i complexitat de realitzar aquest document? En aquest impuls-AT us explicarem detalladament com redactar correctament un Llibre de l’Edifici i quina informació conté.

També veurem com a partir d’un dels plans d’actuació que redactem al Llibre de l’Edifici Existent, desenvolupem un Projecte Tècnic que doni compliment als requisits de les diferents convocatòries i justifiqui les reduccions assolides de consum i demanda energètica assolides.


  • Llibre de l'edifici existent
  • Projecte tècnic de rehabilitació

 

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
10 d’octubre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT