Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Gestió de la rehabilitació. Subvencions i finançament

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofundirem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint la millor solució per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades "Impuls-AT" iniciem una sèrie de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Les places presencials s’han exhaurit. Properament, es programarà una segona edició presencial, encara sense data. Si vols assistir de forma on-line, pots fer la inscripció a traves de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament aquí i a continuació formalitzar la inscripció a les sessions on-line aquí.


Un dels grans reptes a l’hora d’explicar a la ciutadania la necessitat i els beneficis de realitzar actuacions en matèria de rehabilitació energètica al seu edifici és donar solució en matèria de finançament.

En aquesta jornada parlarem de tres opcions a disposició de tècnics i ciutadans per a la rehabilitació d’edificis residencials, com és la tramitació de subvencions, el model de l’agent rehabilitador i la cerca de finançament amb una entitat bancària dins del marc del conveni signat entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i diferents entitats financeres.

 

  • Procediment administratiu de subvencions.
  • L’agent rehabilitador.
  • Finançament d’actuacions NextGeneration.

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
28 de setembre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT