Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Rehabilitar amb mesures actives. L’energia solar

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofundirem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint la millor solució per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades Impuls-AT coneixem els diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


La manera més eficient de reduir el consum d’energia primària no renovable d’un edifici d’habitatges és instal·lant productors d’energia per assolir alts nivells d’autoconsum.

Una de les accions més popular a l’actualitat és la instal·lació de panells solars. La utilització d'energia solar redueix la dependència de fonts d'energia tradicionals com els combustibles fòssils, contribuint a la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic.

Així mateix, la instal·lació de panells solars pot augmentar el valor de l'edifici. Els compradors i els llogaters cada vegada estan més interessats en propietats que ofereixen fonts d'energia renovable i redueixen els costos energètics. Això pot fer que l'edifici sigui més atractiu i augmentar el seu valor de mercat.

En aquest impuls-AT analitzarem les diferents tipologies de panells solars disponibles al mercat, i en quins casos serà més òptim utilitzar unes o les altres. També analitzarem les seves característiques tècniques i com repercuteixen als certificats energètics. Parlarem de control d’execució, la legalització i el manteniment dels diferents tipus d’instal·lacions.


  • Instal·lació solar fotovoltàica
  • Instal·lació solar tèrmica

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
23 de gener de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT