Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Rehabilitar amb mesures passives. Tractament de buits

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofundirem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint, la millor solució per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades Impuls-AT iniciem una sèrie de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


En la rehabilitació energètica d'edificis, una part essencial és la millora dels buits, com les finestres i els buits d'obertura, així com la incorporació de proteccions solars. Aquestes actuacions tenen com a objectiu millorar l'eficiència energètica i el confort tèrmic i lumínic de l'edifici.

Els buits d’obra són punts crítics en termes d'aïllament tèrmic i acústic. En la rehabilitació energètica, es pot considerar la substitució de les fusteries antigues per unes de nova generació, amb vidres amb baixa emissivitat, doble o triple vidre i marcs aïllats. Això permet reduir les pèrdues de calor a l'hivern i els guanys de calor a l'estiu. També es poden millorar les juntes, afegir tapes aïllants i instaŀlar persianes o cortines amb propietats aïllants per augmentar l'eficiència energètica de les finestres.

En aquest Impuls-AT estudiarem les diferents tipologies de fusteries i les seves característiques, així com els punts clau en el control d’execució de la obra. També parlarem de proteccions solars, què hi ha al mercat i com ens repercuteix a les reduccions de demanda i consum del nostre edifici.

 

  • Fusteria d'alumini i PVC i proteccions solars
  • Fusteria de fusta i proteccions solars

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
28 de novembre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT