Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Taller: Sistemes d’aïllament ROCKWOOL per a rehabilitació energètica

Cateb - Barcelona
Taller participatiu on podràs manipular mostres, plantejar dubtes, compartir les teves experiències en intervencions de rehabilitació energètica amb sistemes ROCKWOOL de llana de roca i conèixer els beneficis que aporten a nivell d´aïllament acústic, protecció al foc i la contribució en edificis sostenibles.

Documentació de l'activitat

En un mercat amb multitud de materials, productes i sistemes és clau tenir en compte els diversos condicionants de la nostra intervenció per prendre la millor decisió. És important conèixer els productes que triem i les seves prestacions per fer la tria idònia.

 

En aquest taller pràctic podràs conèixer els diversos sistemes d’aïllament tèrmic i les seves aplicacions segons el tipus d’intervenció, el tipus d’edifici i la zona climàtica en propostes de rehabilitació energètica en façanes, mitgeres, patis o cobertes d’edificis existents.

 

T’explicarem les diferències entre un sistema d’aïllament tèrmic extrasdossat, insuflat, una façana ventilada o un sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior. Coneixeràs les prestacions dels diversos sistemes enfront el soroll, com a sistemes passius de protecció al foc i les seves característiques en termes de sostenibilitat.

 

Programa


Els diversos sistemes d’aïllament tèrmic i les seves aplicacions en rehabilitació energètica. Jesica Ferrer i Dani Gutiérrez


Pràctica in situ d’instal·lació d’un Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior (SATE). Fran Aguirre


Patrocina

Detall de l’activitat
Data
11 de maig de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Sala d'exposicions
Horari
de 9:30 a 11:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT