Cercar Error
Exposició Culturals

Terrassa i natura, de Miquel Àngel Luna

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
L'arquitecte tècnic Miquel Àngel Luna exposa a la delegació del Vallès Occidental, la seva particular visió de l'espai verd a Terrassa, en una exposició on cadascun dels visitants serà partícip de la seva experiència.

Terrassa i Natura és una exposició que mostra una part del verd que forma part d’una gran ciutat com és Terrassa, amb vistes dels grans massissos que l'envolten, com ara Montserrat i la Mola, i racons d’alguns dels principals pulmons situats al centre de la ciutat, com Vallparadís i el parc de Sant Jordi. Totes les peces estan fetes amb aquarel·la, algunes treballades en sec sobre humit i d’altres que requereixen més ambient i atmosfera en humit sobre humit. Totes elles amb el toc personal de l’autor que utilitza tècniques dels millors aquarel·listes del moment.

La seva obra forma part de la seva vida, de les seves passejades de cap de setmana, del camí per arribar a la feina... però el visitant de l'exposició juga un paper fonamental, perquè tota obra és incompleta i s’acaba de fer a ulls de cada persona.

Sobre l'autor:

Miguel Angel Luna Gómez (Barcelona 1970), arquitecte tecnic graduat en Ciències i Tecnologia de la Edificació i format com a Facility i Project Management, centra la seva dedicació professional a la construcció d'obra nova residencial i terciària en diferents promotores dels sector.

El seu vessant artístic neix a l'edat de 10 anys formant part del cercle de pintors i artistes de la seva ciutat natal de Cornellà de Llobregat, situat aleshores al parc industrial modernista de Can Bagaria a on va establir per primera vegada contacte amb el carbonet i l’oli, prenent com a referència diferents pintors locals. Posterioment continua la seva dedicació artística de forma totalment autodidacta tenint com a referència, pintors com Antonio Cubero, amb una percepció molt especial de la llum en els seus paisatges a l’oli. Després de molts anys fent servir el carbonet pels seus retrats i l'oli pels seus bodegons i paisatges, comença a explorar altres tècniques com l’aquarel·la i la pintura acrílica.   La seva acotada obra s'ha exposat de forma no professional en centres cultural com el de Sant Hipòlit de Voltregà (any 2002), Cornellà de Llobregat (2018) i a la delegació del Cateb, en les seves diverses biennals.

Visita l'exposció fins al 19 de juliol!

Detall de l’activitat
Data
6 de juny de 2024
Lloc
Delegació de Vallès Occidental - Edifici Vapor Universitari (c/ Colom, 114 1a planta)
Horari
Dilluns a Dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Divendres de 9 a 14:30 h.
Preu
Entrada gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT