Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

TRAMA, paper i tinta de Josep Pérez González

Delegació del Vallès Occidental – Terrassa
En Josep Pérez González, artista plàstic, ens ofereix una experiència visual a través del paper i la tinta, entrellaçant percepcions sobre formes derivades de la natura en la seva obra "TRAMA, paper i tinta".

Video de l'activitat

L'obra gràfica exposada, està inspirada en la proximitat del territori on viu l'autor i en els viatges. Les experiències li permeten mirar els petits canvis de la natura, efímers, aparents i sorprenents. Inspirats en l'observació de l'aigua, la llum, els núvols, la boira, les arrels, les plantes, la terra, els astres i la diversitat del món fractal. Tots aquests elements que interactuen i harmonitzen la vida del nostre planeta.

Al taller d'en Josep, les tècniques emprades són gravats estampats sobre paper, utilitzant planxes fotosensibles d'alumini Offset i materials additius, que permeten treballar de forma respectuosa amb el medi ambient.

Les estampacions presentades són monotípies i VE (Variacions d'Estat de color). Són creacions gràfiques experimentals, on s'utilitzen tintes litogràfiques cromàtiques i acromàtiques, per crear transparències i textures visuals.

En Josep Pérez González és llicenciat en Belles Arts, especialitat de pintura; i llicenciat en Filosofia i Lletres. Ha ampliat la seva formació artística experimentant amb diferents tècniques.

Ha estat professor de dibuix i ha participat en més de seixanta exposicions individuals, col·lectives i fires d'art. També ha col·laborat en il·lustracions de publicacions.

Actualment treballa a l'estudi Espai Tarlatana, a Sant Joan de Mediona, dedicat a l'estampació de gravat, experimentant amb diferents tècniques calcogràfiques i amb tècniques menys tòxiques com les litogràfiques-offset i additives, aplicades a la creació gràfica i obres tridimensionals de paper.

Des del 6 de febrer i fins el 31 de març, podeu visitar la seva exposició a la nostra seu.


Per més informació:

www.espaitarlatana.cat

@josep.perez.gonzalez

Detall de l’activitat
Data
6 de febrer de 2023
Lloc
Delegació de Vallès Occidental - Edifici Vapor Universitari (c/ Colom, 114 1a planta)
Horari
Dilluns a Dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Divendres de 9 a 14:30 h.
Preu
Entrada gratuïta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT