Cercar Error
Vull col·legiar-me
Exposició Culturals

“Transitant per les emocions”, d’Àngela Bartolí

Delegació del Maresme – Mataró
Juntament amb l'Associació Sant Lluc per l'Art, us convidem a venir a descobrir l'obra de l'Àngela Bartolí, en silenci, com suggereix l'artista, perquè us pogueu deixar anar i interaccioneu amb les seves obres, per tal de viatjar d'allò més superficial al més profund. La millor manera, com diu el títol de l'exposició, de transitar per les emocions.

L'origen i l'experiència, així com la sensibilitat i el respecte per la natura marquen tot el recorregut d'aquesta exposició. Els sentiments i les emocions van resseguint el camí de la mateixa, durant tota la seva trajectòria, fent-se tangible a través de les diferents temàtiques.

Dels cels primerencs als reflexos a l'aigua, dels horitzons oberts a la plasmació de sentiments i emocions pròpiament dites, passant pels paisatges boirosos per retornar novament a les aigües en la seva expressió més abstracta.

Cada una de les obres passa de la vibració a la tela transitant per un cúmul de sentiments contradictoris i oposats fins a la definitiva plasmació.

Us convido a fer que en el silenci de l'observació us deixeu anar i interaccioneu amb les meves obres, per tal que la vostra imaginació pugui viatjar lliurament d'allò més superficial al més profund".

Àngela Bartolí, 2024

Si vols rebre més informació i totes les activitats que fa l'Associació Sant Lluc pr l'Art, posa-t'hi en contacte per correu:

associaciosantlluc@gmail.com

Detall de l’activitat
Data
8 de març de 2024
Lloc
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Dijous, de 9 a 14 h, de 15 a 17 h i de 18:30 a 20:30 h Divendres, de 9 a 14:30 h i de 18:30 a 20:30 h Dissabtes, de 18:30 a 20:30 h Diumenges, d'11:30 a 13:30 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 798 34 42
Email
maresme@cateb.cat

PUBLICITAT