Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Culturals

Any Domènech i Montaner: Visita a Canet de Mar

Cateb - Barcelona
Enguany es celebra el centenari de Domènech i Montaner. És per això que el Cateb et proposa una sortida a una de les ciutats més emblemàtiques del modernisme català: Canet de Mar una passejada i el Castell de Santa Florentina.

Aprofitant que enguany es celebra el centenari de Domènch i Montaner, us proposem una passejada pel llegat de l’arquitecte a Canet de Mar. Durant la visita es mostraran els principals paisatges i anècdotes relacionaes amb les seves estades al municipi. 

Resseguirem tots els edificis més singulars del modernisme canetenc – Ateneu, Casa Roura, Casa Domènech i Fàbrica Jover, Serra i Cia – , us explicarem els seus projectes de recuperació del patrimoni local i les seves aportacions per a la millora de la urbanització. I s’acabarà el recorregut al Castell de Santa Florentina. Al castell veurem la rehabilitació i ampliació portada a terme per l’arquitecte i encarregada pel seu oncle, l’editor barceloní Ramon de Montaner. Al castell també veurem amb imatges visuals de contextualització l’antic edifici i del projecte de Domènech. 

Un cop finalitzada la visita, anirem a dinar al restaurant modernista 6Q. 

 

Detall de l’activitat
Data
15 de juny de 2023
Horari
Sortida del Cateb: 8:30 Visita: 10:00 Dinar: 13:30
Preu
Col·legiats: 31€ (inclou: visita dinar i autocar) No col·legiats: 65€
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT