Cercar Error
Visites Culturals Culturals

Visita als murs medievals del Monestir de Montserrat

Delegació del Bages - Berguedà - Anoia – Manresa
L'Abadia de Montserrat ha descobert les restes del seu monestir medieval. Vine a visitar-les de la mà de Jaume Soldevila!

L'Abadia de Montserrat ha descobert les restes del seu monestir medieval, amagat sota la plaça de Santa Maria i les anirem a visitar guiats per Jaume Soldevila, arquitecte tècnic molt vinculat a les nostres comarques.

Visitarem uns vestigis del segle XIV que s'han posat al descobert després d'un treball minuciós i que ara ja es poden visitar, perquè formen part del museu que recull una de les col·leccions d'art més importants de Catalunya. Cada any, més de dos milions de persones pugen fins a Montserrat i trepitgen aquesta plaça sense saber que sota els seus peus hi ha les restes del monestir medieval més antigues que existeixen conservades in situ.

Quedarem a les 10 h al peu del cremallera de Montserrat, on deixarem el cotxe i pujarem plegats cap al monestir amb el cremallera. Us demanem puntualitat!

A les 11 h, trobada al vestíbul del museu de Montserrat. Començarem visitant la sala Abat Cassià Maria Just, on veurem les jàsseres dissenyades per en Josep Puig i Cadafalch per construir les places. També visitarem la nova ampliació del museu on veurem els murs medievals a sota de la plaça de Santa Maria.

A les 12:15 h, anirem cap a porteria de l'Abadia on ens rebrà el Majordom Pare Ignasi Fossas, on ens guiarà pel claustre de Puig i Cadafalch.


No us podeu perdre aquesta exclusiva visita!


En la inscripció està inclosa l'anada i tornada del cremallera i l'entrada al museu. Les inscripcions es tancaran en exhaurir les places. Tenim exhaurides les places. Si voleu enviar un mail us posarem en llista d'espera per si hi haguessin baixes. Moltes gràcies!

Detall de l’activitat
Data
8 d’octubre de 2023
Lloc
Cremallera de Montserrat Estació Monistrol Vila Polígon industrial “El Tortuguer” s/n 08691, Monistrol de Montserrat
Horari
De 10h a 13h
Preu
8€
Modalitat
Presencial
Telèfon
938729799
Email
bba@cateb.cat

PUBLICITAT