Cercar Error
Visites Culturals Culturals

Visita al gran Teatre del Liceu

Cateb - Barcelona
Aquesta visita permet endinsar-se i conèixer el Liceu més secret, el Liceu desconegut pel públic i entendre què passa entre bambolines abans que s’aixequi el teló.

Ja no queden places per aquesta visita. Si voleu, us podeu inscriure a la llista d'espera enviant un correu electrònic a activitats@cateb.catEl Gran Teatre del Liceu és un dels teatres d’òpera més importants del món. Fundat al 1847 és viu testimoni de la vida social, artística, política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps. Amb la Sala en forma de ferradura més gran d’Europa i la segona més gran del món,


Un guia rep al grup al Vestíbul Històric del Teatre i inicia la ruta cap a l’Escenari, l’àrea més gran del Teatre, és el nucli al voltant del qual s’organitza tot l’edifici. Està preparat per acollir representacions d’òpera, dansa, recitals i concerts. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu constitueixen els cossos artístics del Teatre.

La visita també inclou un recorregut per Camerinos i Sales d’Assaig, entre d’altres espais. La millor manera d’aproximar-se al fascinant món de l’òpera. Per últim, es visiten els espais de sastreria i caracterització, que són les sales on es realitzen les tasques d’adaptació del vestuari, planxa, neteja, etiquetatge, postisseria, maquillatge, perruqueria i màscares.

Detall de l’activitat
Data
15 d’abril de 2024
Lloc
Gran Teatre del Liceu, La Rambla 59, Barcelona
Horari
A les 9:45h
Preu
Col·legiats: 10€ / No col·legiats: 19€
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT