Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Vallès Occidental

Al Vallès Occidental fem 30 anys de l’obertura de la Delegació i ens consolidem com un referent en edificació

La delegació de Terrassa va obrir les seves portes el 12 de desembre de 1991, amb Salvador Navarro com a delegat, i aquest divendres 7 d'octubre ha volgut celebrar el seu 30 aniversari amb els companys i companyes de la comarca i representants de les administracions locals.

La delegació del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) al Vallès Occidental va celebrar divendres 7 d’octubre, el sopar commemoratiu del seu 30 aniversari. A l’acte van assistir l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; Carles Caballero, regidor d’Arquitectura, Urbanisme, Medi ambient i Sostenibilitat i Energia de Terrassa; Bernat Navarro, delegat de la comarca, Celestí Ventura, president del Cateb; el delegat al Vallès del Col·legi d’Arquitectes, Fermín Aparicio; el president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès, Francesc Figueras; el president del Gremi de Constructors del Vallès, Antoni Palet, i el president del Gremi de Constructors d’Obres de Sabadell i Comarca, Melquíades Garrido. Al sopar van assistir prop de 130 persones.

La delegació de Terrassa va obrir les seves portes a Terrassa el 12 de desembre de 1991 amb Salvador Navarro, i al llarg d’aquests 30 anys la delegació s’ha consolidat com un referent del món de l’edificació a la comarca.

PUBLICITAT