Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional construcció Economia circular Gestió de residus rehabilitacio sostenibilitat

Aportant valor a la societat i al medi ambient en la gestió dels residus de la construcció

El 16 de novembre de 2023 s’organitza la Jornada tècnica Gestió dels residus de la construcció, aportat valor a la societat i al Medi Ambient.

En el marc de la gestió de residus de la construcció, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), el Gremi de Constructors d’Obres i la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), juntament amb el suport de l’Agència de Residus de la Construcció (ARC),  organitzen una jornada tècnica presencial el dia 16 de novembre de 2023 a la seu del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona.

Durant la jornada es preveuen ponències d’experts i professionals en la gestió de residus de la construcció, un punt de trobada on conèixer i compartir les iniciatives que impulsa el sector català de la construcció per afavorir l’economia circular, la protecció de l’entorn natural i la gestió sostenible dels residus. També hi haurà una taula rodona amb torn de preguntes Què podem fer per millorar la gestió sostenible dels residus d’obres on hi participarà el Sr. Jordi Marrot, director de l’àrea tècnica del Cateb.

Aquesta jornada té com a objectiu:

  • Divulgar a la ciutadania i a les  organitzacions professionals els valors d’una correcta gestió de residus en la construcció.
  • Posar a disposició dels professionals ambientòlegs les garanties de bona execució mediambiental que aporta el segell Recons.
  • Informar de les iniciatives del sector català de la construcció en favor de l’economia circular.
  • Oferir a les empreses del sector de la construcció, reforma, manteniment i rehabilitació d’habitatges a Catalunya, que volen ser reconegudes al mercat pel seu compromís en la identificació i gestió de riscos ambientals les eines i procediments per a fer-ho.

Per a més informació, teniu accés al programa complet i al formulari d’inscripció gratuïta en el següent enllaç.

PUBLICITAT