Cercar Error
Institucional construmat

Arrenca la 23a edició de Construmat, amb una àmplia representació del sector

Ahir, 21 de maig, es va donar el tret de sortida a Construmat 2024, la fira professional de la construcció que tindrà lloc fins al 23 de maig. L'esdeveniment compta amb una notable presència d'empreses i institucions del sector, on destaca l'estand del Cateb, entre els més rellevants del saló.


Construmat és, fins al 23 de maig, l’epicentre del sector a tot l’Estat, amb empreses i institucions que mostren les seves últimes novetats i avenços i on es troben empreses líders del sector, i aquí és on el Cateb hi ha volgut tenir un protagonisme central, amb un estand ple d’activitats i informació per als professionals.

Construmat compta amb el suport de més de 40 organitzacions empresarials, gremis, associacions i entitats professionals, com ara APCE España, ASEFAVE, CCOC, CEPCO, CNC, COAM, CODDIM, CGATE, CSCAE, Federació de Gremis de la Construcció, Fundació Laboral de la Construcció o el Gremi de Constructors d’Obris, i per descomptat el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i el Consell català.

La ministra d’Habitatge i Agenda Urbana, Isabel Rodríguez, assisteix a l’acte inaugural del saló i del nostre estand

Ahir, en la inauguració, Isabel Rodríguez, ministra d’Habitatge, va ser rebuda al nostre estand per Celestí Ventura, president del Cateb, juntament amb altres membres de Junta i els directors del Col·legi.

vegeu el vídeo!

El president de Construmat, Xavier Vilajoana, va assegurar ahir a la inauguració que “aquesta edició consolida la nova etapa iniciada en 2023 amb l’objectiu d’aconseguir un sector més sostenible, eficient i innovador” I afegeix “no sols és un Construmat major, sinó que és un saló millor. Perquè reuneix a tot el sector, descobreix l’últim i multiplica les seves oportunitats de negoci”.

També hi van participar, la primera tinenta d’alcaldia de Barcelona, Laia Bonet; la consellera de Territori, Ester Capella; el secretari general del Ministeri d’Ordenació Territorial Nacional del Govern del Marroc, Youssef Hosni; el president del Comitè Organitzador de Construmat, Xavier Vilajoana; i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat.

Per part seva, el director del saló, Roger Bou, ha assegurat que “presentem un saló molt útil per a tots els professionals de la construcció, en el qual podran trobar les últimes solucions i innovacions que ja estan en el mercat i que podran aplicar sortint del recinte. Les empreses presenten continguts d’alta qualitat que ajudaran a transformar i impulsar el sector”.

I què més hi podem trobar?

L’oferta gira al voltant de la sostenibilitat i la innovació, amb moltes strat ups, com a grans eixos temàtics, presentant les últimes novetats i solucions del mercat.

Encara tens avui i demà, per assistir-hi. informa’t de totes les activitats.

PUBLICITAT