Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

S’acaba el temps per beneficiar-te de la campanya de col·legiació!

Últims dies d'aquesta campanya que busca incrementar la base social del Col·legi i ofereix un incentiu als col·legiats actuals

El Cateb llança una campanya de col·legiació amb l’objectiu d’incrementar la base social del Col·legi. 

La campanya s’adreça a diferents perfils professionals de l’Arquitectura Tècnica i explica els beneficis de formar part del Col·legi, així com els serveis específics orientats a cada perfil.

Si encara no t’has col·legiat, la campanya t’ofereix un incentiu econòmic per facilitar-te l’entrada al Col·legi: una quota de 0 € fins al 29 de febrer de 2024.

Condicions de la campanya per a nous col·legiats:

  • Els col·legiats que es donin d’alta entre el 18 de setembre i el 30 de novembre, no pagaran quota col·legial fins a l’1 de març de 2024.
  • Per poder gaudir d’aquesta promoció, els nous col·legiats hauran de mantenir la condició de col·legiat durant com a mínim 1 any, des de la data d’alta.
  • La campanya només està oberta a nous col·legiats. No se’n podran beneficiar col·legiats actuals que es donin de baixa i es tornin a donar d’alta durant el període de campanya.
Accedir a la campanya

Beneficis per als col·legiats actuals

Fer gran el Col·legi és fer gran la professió.

Si ja estàs col·legiat, t’animem a implicar-te en aquest objectiu col·lectiu. Per això si recomanes a un nou col·legiat/ada que es doni d’alta en període de la campanya, tu també gaudiràs d’un incentiu econòmic: un trimestre de gratuïtat a la teva quota de 2024.

Condicions de la campanya per a col·legiats actuals:

  • Els col·legiats que portin un nou membre al Cateb, gaudiran d’un trimestre gratuït en la quota de 2024.
    • Col·legiats amb modalitat de pagament trimestral: no es girarà el rebut de la quota del primer trimestre de 2024
    • Col·legiats amb modalitat de pagament anual: al moment del pagament de la quota anual s’aplicarà el descompte corresponent a 3 mesos.
  • Per poder gaudir d’aquest descompte, el nou col·legiat/da haurà de facilitar el nom del col·legiat/da recomanador, durant el tràmit d’alta col·legial.
  • El descompte no és acumulable: si més d’un col·legiat t’identifica com a recomanador, gaudiràs igualment d’un trimestre gratuït.

Recorda: Si recomanes la col·legiació, demana al nou col·legiat/da que doni el teu nom en el procés d’alta, per tal que et puguem aplicar el descompte.

PUBLICITAT