Cercar Error
Pràctica professional Visats

Com es pot saber si un habitatge disposa de Cèdula d’habitabilitat?

Podem saber si un habitatge disposa de Cèdula d’habitabilitat, realitzant la consulta per Internet a través de l'eina de l’Agència de l’Habitatge a la què teniu accés des de l'Oficina Virtual del CAATEEB.

Podrem saber si un habitatge disposa de cèdula d’habitabilitat, realitzant la consulta a través de l’eina habilitada expressament a l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Agència de l’Habitatge i a la què teniu accés des de l’Oficina Virtual del Cateb en el subapartat Accés OVT.  

A continuació us expliquem amb exemples gràfics com fer una cerca per tal de saber si un habitatge disposa de cèdula d’habitabilitat emesa:   

  • Cerca per emplaçament:  per exemple en MAJUSCULES, (sense normalitzar el carrer):
  • Cerca per “Dades certificat habitabilitat”: on es pot informar o bé el número de visat o bé el número de col·legiat:
  • Cerca per “Dades telemàtiques”: on s’ha d’informar el número de tràmit de la carpeta del sol·licitant:

IMPORTANT!   A l’eina informàtica de l’Agència de l’Habitatge, podeu trobar informació de Cèdules, de data posterior al 31 de desembre de 2008. Si no trobeu la Cèdula que busqueu, no vol dir que l’habitatge no disposi de Cèdula,. En aquest cas, podeu  trucar al servei competent en matèria d’habitabilitat del territori corresponent al telèfon 012 o bé presencialment al servei competent en matèria d’habitabilitat del territori corresponent.

També pots saber si un habitatge disposa de Certificat d’Eficiència Energètica mitjançant la pregunta freqüent publicada a l’apartat Notícies de visats, entre altres preguntes freqüents resoltes.

D’altra banda, es recorda que els Certificats d’Habitabilitat formen part dels treballs que es poden acollir a la pòlissa col·lectiva del Cateb en el moment de visar.

PUBLICITAT