Cercar Error
Institucional

Oberts els concursos per a la DEO i per a la CSS de la reforma i rehabilitació de la seu del Cateb de Barcelona

Les candidatures interessades en participar en aquests concursos s'hi poden presentar fins al 10 de setembre de 2024.

Fa poc més d’un any, vam iniciar el procés per transformar l’espai de la seu del Col·legi a Barcelona i obrir-lo a les noves generacions de professionals i a tota la ciutadania. Aquest trajecte va començar amb un concurs idees i va cristal·litzar amb el projecte ‘Bastida’, que va guanyar el concurs per a la redacció del projecte de reforma i rehabilitació. Ara, obrim el període per presentar-se al concursos per a la direcció d’execució d’obres i per a la coordinació de seguretat i salut d’aquestes obres de rehabilitació.

Amb aquesta darrera fase, entrem en una nova etapa de transformació i modernització de l’edifici de la seu central del Cateb, que finalitzarà el març de 2026 i que ha de servir per transformar el Col·legi i donar-li un impuls per afrontar els nous reptes de futur que esperen a la professió i a les noves generacions de professionals. La reforma ens permetrà continuar sent una institució oberta, rellevant davant la societat i la casa de l’arquitectura tècnica.

Si estàs interessat a presentar la teva candidatura als concursos, aquí trobaràs el plec de bases administratives i tècniques, així com el formulari de sol·licitud de participació. Les candidatures interessades a participar-hi tenen temps fins al 10 de setembre de 2024.

 

Calendari

El calendari del concurs serà el següent:

  • Obertura de la convocatòria: 11 de juliol de 2024
  • Tancament del termini de presentació de sol·licituds: 10 de setembre de 2024 (dimarts), a les 24:00h
  • Comunicació del resultat: 25 de setembre de 2024

Plecs de bases administratives i tècniques

Formularis de participació

PUBLICITAT